Sverige
Valutor:

Frakt & Retur

Frakt och returer

Vårt mål är att ta emot din betalning inkommit inom tio arbetsdagar från den köpkraft. I ett unikt fall, till exempel om de varor som beställts är slutsålda, vi kommer säkert att märka den verkliga sannolikheten fördröjd med dig e-post. Vi antar internationellt globala sjöfarten, individer behöver för att kommunicera på bröllopet. Och inköp spåras, medan mängden frakt (skickar vi ett mail) till respektive webbplatser.

Ange kan nå en fullständig och korrekt adress av Global Express. De ekonomiska konsekvenserna av förlusten vidare till dig, de på grund av felaktigt eller ofullständigt leveransprocessen, vilket resulterar i att du

resultaten

Vänligen notera:

Vi har redan en produktbilder och storlekstabell på vår hemsida. Bekräfta storlek och färg du vill välja. Vi accepterar inte returnerade produkter och ge relevant, även om returen beror på utbyte av fel storlek eller valfri färg.

Före två returer, skicka ett e-postmeddelande med en returadress och den återvänder kommer inte att accepteras avkastning.

Jämfört återbetalning

Om du alltid tillbaka i produkten är inte sant bara för att du inte vill på grund av den dåliga kvaliteten på produkten, vill du det, måste du vara ansvarig för returfrakten. Återbetalning kommer att krediteras till det ursprungliga kredit enda kort. Ni måste förstå originalsjöfarten inte återbetalas. Eftersom våra produkter, förpackningar och avdrag 15% av avgiften från dina bidrags egna egenskaper.

Tillbaka till AC

När produkten är defekt eller skadad får utbyte, vilket gör att enbart. Vänligen titta mycket noga du beställde ankomsten av projektet. Om du får en dålig produkt eller fel än du beställt, ta bilder av objekt till oss inom 3 dagar från mottagandet av fotografier. Efter att ha studerat denna fråga kommer vi att kontakta dig. Alla produkter kan bara i förhållande till återanskaffningsvärdet vid samma utbyte. Kunden är ansvarig för alla fraktkostnader i hela transaktionsprocessen.

Avbryt

Om du har gjort en beställning och vill avbryta det senare, se till att du kontaktar oss. E-post när din beställning inte bearbetas och skickas, kan vi avbryta den helt gratis. Om du har skickat din beställning kommer vi inte att kunna avbryta den. Efter klick kan du bestämma om du vill behålla ditt projekt eller returneras.

Copyright © 2020 www.nianow.se. Powered by adidas skor
Du har IP-adress: 3.233.220.21     adidas skor | adidas löparskor | adidas byxor | adidas kläder