Sverige
Valutor:

Sekretesspolicy

Sekretess

Vår garanti garanterar att du köper, och du handlar på vår webbplats - du behöver inte oroa dig för ditt kreditkort säkerhet. Om du har några frågor, vänligen maila oss för att diskutera säkerheten. Alla objekt som tillhandahålls av organisationen kommer att uppfylla kraven i följande konsumentskyddslagstiftningen.

Ange Kundservice

Vi fokuserar på att minska bedrägliga transaktioner på nätet. Som en extra säkerhetsåtgärd har vi identifierat en kundtjänst kommer att kontakta dig för röstigenkänning och tillstånd att få, om våra säkerhetsmatcher inte uppfylls, eller om vi misstänker missbruk.

Kundernas säkerhet

Titta på brottsbekämpning eller användning av andra protokoll, vår ansökan, eller för att skydda vår hemsida, familjer och våra kunder eller andra för att skydda sina intressen, kan vi erbjuda en personlig information konto och andra för allmänheten. Dessa åtgärder innefattar att bekämpa bedrägerier för olaglig verksamhet, vilket minskar den finansiella risken, och utbyta information med andra företag och organisationer.

Men självklart, detta inkluderar inte sälja, hyra, dela eller annat industriellt verklig anledning att bryta löftet om en sådan förklaring, utlämnande av personuppgifter.

Vi samlar in information om dig av två skäl

För att hantera transaktionen och för att ge dig den mest effektiva möjliga service. Den typ av information som vi samlar in om dig inkluderar: företagsnamn och ditt telefonnummer samtycker du till att din storlek, din e-postadress, din ålder, ditt telefonnummer och ditt sexliv. Observera att vissa fält är valfria, och informationen är helt enkelt att göra det möjligt för oss att ge våra kunder de produkter de gillar så effektivt som möjligt. Vi kommer inte utan ditt uttryckliga tillstånd att samla in känslig information om en person.

Den information som samlas in kommer att användas för att personligen hålla kontakt och informera dig om ett erbjudande, försäljning eller marknadsföring, vår hemsida bly. Vi försöker att aldrig skicka e-post till kunderna, om de inte erhåller samtycke. Kunderna kan lista direkt genom att skicka ett e-postmeddelande tas bort från din post. När vi accepterar att det är en automatiserad process för att ta bort e-postadressen. Detta är oftast den primära e-postadress eller e-post en aktuell returadress.

Ta kontroll över din personliga information

Vårt mål är att alla av oss att hålla du har rätt, aktuell information. Personlig information kommer att förvaras säkert, enligt vår bevakning av Homeland Security.

Kundtjänst

Vi använder teknik för att spåra de beteendemönster besökare på vår webbplats, så att vi kan skynda på återbetalning av en person för att ge de rätta produkterna och erbjuder dig den enklaste metoden att använda.

Vilket den lagras i din webbläsare en "cookie". En "cookie" är ett innehåll som lagras på din dator en liten textfil som hjälper oss veta vem du är. Denna information hjälper oss att få på dig, vilket innebär att du inte behöver mata in dina uppgifter. Du kan ställa in webbläsaren för att förhindra denna situation i synnerhet. Den information som samlas på detta sätt kan användas för att identifiera dig om du ändrar din webläsares.

Om du har några frågor om sekretessformulär / kommentarer, tveka inte att maila oss.

Copyright © 2020 www.nianow.se. Powered by adidas skor
Du har IP-adress: 3.233.220.21     adidas skor | adidas löparskor | adidas byxor | adidas kläder